Bemutatkozik: DMS Dialogmarketing Kft.

Napirend előtt a DMS Dialogmarketing Kft. mutatkozik be.

csekk.blog: Mik a DMS Dialogmarketing Kft. főbb termékei?

Benke Tamás: A DMS Dialogmarketing Kft-nek rengeteg terméke van, a nálunk futó kampányok mindegyike egyedi. Fő irányvonalunk a címzett reklámküldemények teljes körű kivitelezése a tervezéstől égészen a postára adásig. Ezt követi a tranzakciós küldemények, ha úgy tetszik a tömeges üzleti levelezési üzletágunk.

cs.b: Kik a főbb „csekkes" megrendelőik?

BT: Természetesen a készpénzátutalási megbízások ofszet gyártása és perszonalizálása is meghatározó szerepet tölt be. Bankoknak, biztosítóknak, közüzemi szolgáltatóknak, önkormányzatoknak, közhasznú szervezeteknek állítjuk elő rendszeres számlaleveleiket. A perszonalizálás végtelenített tekercses formátumban történik, köszönhetően a rugalmas ív kihasználásnak képesek vagyunk több pályás anyagot nyomtatni és így elérjük a napi 1.000.000 db-os csekk előállítási kapacitást.

cs.b: Milyen további szolgáltatásokat nyújtanak az ügyfeleiknek?

Jelentős részét képezi árbevételünknek a fulfillment üzletágunk is, mely raktározást, diszponálást és napi küldemény összeállítás, postázást takar. Raktározási kapacitásunk 4000 raklapig terjed, mely szükség esetén a duplájára bővíthető.

cs.b: Mi az a 3 szó, amivel a céget jellemezné?

BT: Rugalmasság, nyugati gondolkodás, pontosság.

cs.b: Kinek ajánlja a postai csekket?

BT: A postai csekkeket ajánlom: bárkinek, aki tömeges pénzbeszedéssel foglalkozik. 

cs.b: Ön szerint van jövője a postai csekknek?

BT: A postai csekkek jövőjét nagyban befolyásolják a törvényi rendelkezések, de úgy gondolom a „csekkek" még jó pár évig jelen lesznek a pénzforgalmi piacon, ezt bizonyítják, hogy a tőlünk fejlettebb nyugati országok is hasonlókat használnak.