Hogyan történik a rendelés?

Bejegyzés alcíme...

Számtalan módja van annak, hogy egy szervezet működéséhez szükséges anyagi fedezetet biztosítsuk. Legyen szó alapítványi támogatásról, helyi adóról vagy szolgáltatás nyújtásáról – egyik módja ennek a sárga csekkek eljuttatása a befizetőkhöz. Bizonyára Önnek is megvannak a beszerzési forrásai. Tudja, hogy kit kell keresni, milyen határidőket vállal a nyomda, milyen módon jut el Önhöz a megrendelt mennyiségű csekk.

Előző bejegyzésünk egyikében gondoltunk egy nagyot és új szolgáltatással bővítettük blogunkat. Most arról írunk, mi történik az ajánlatkéréstől a szállításig.

Hogyan történik a csekk megrendelése első rendelés esetén?

1. lépés: Ajánlatkérés

Küldje el ajánlatkérését a byrom@byrom.hu címre.

Mi megkeressük Önnek a legjobb árat. Az árajánlatkérésekre 1 munkanapon belül válaszolunk. Amennyiben szükséges, telefonon egyeztetünk Önnel.

2. lépés: Árajánlat elküldése

3. lépés: Árak elfogadása, megrendelés

4. lépés: A csekkre szánt adatok elküldése

5. lépés: Az elektronikus minták küldése jóváhagyásra

Az Ügyfél e-mailen kapja meg a mintán ellenőrzi, hogy minden adatot megfelelően programoztunk-e rá a csekkre, a gyártás minden esetben csak a minták jóváhagyást követően indulhat.

6. lépés: Nyomtatás és egyéb feladatok

A csekkek gyártása 3-7 napot vesz igénybe. Ettől eltérő gyártási időkről a kiválasztott nyomda tanácsadója fogja Önt tájékoztatni. A továbbiakban vele tartja a kapcsolatot, kéréseit vele egyeztetheti.

7. lépés: Szállítás

A kész csekkek a szolgáltató szállítja Önnek, és fizetni is neki kell majd az általa kiadott számla alapján.

Reméljük segítséget adtunk a csekkek rendeléséhez, és hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük Önt!